Miksto Mebelu Tirisana / Divanu Tirisana: Anytime Profesionalais Serviss

January 12 16:46 2019

Mīksto mēbeļu tīrīšana. Dīvānu tīrīšana, Traipu likvidēšana, Mīksto grīdas segumu tīrīšana, matraču tīrīšana, paklāju tīrīšana u.c. tvaika tīrīšana, dziļā tīrīšana, putekļu ērcīšu likvidēšana. Apkalpojam klientus Rīgā, Rīgas rajonā, Jūrmalā un Mārupē. Izbraucam līdz 60km

Kāpēc izvēlēties eko-tīrīšanu Jūsu mīkstajām mēbelēm?

Eko-tīrīšanas līdzekļi likvidē traipus tik pat efektīvi, kā ķimiskie tīrīšanas līdzekļi. Tīrīšanas laikā un pēc tīrīšanas, telpā neizplatīsies ķimisko līdzekļu kodīgais aromāts, smarža būs patīkama un neitrāla. Izmantojot mūsu servisu, varēsiet būt droši par ekoloģiski tīru un no ķīmikālijām brīvu vidi telpās, kurās Jūs un Jūsu ģimene uzturaties ikdienā. Mūsu ekoloģiskais mēbeļauduma šampūns nesatur krāsvielas, smaržvielas, balinošo hloru, toksiskas vielas, ir pH neitrāls, hipoalerģisks un bioloģiski sadalāms. Zīmīgi, ka ekoloģiskās tīrīšanas pakalpojuma cena būtiski neatšķiras no tīrīšanas ar ķīmiskajiem tīrīšanas līdzekļiem.

Ienāciet: www.eko-serviss.lv. Profesionāla un ātra apkalpošana mūs padarījusi par vienu no pieprasītākajiem pakalpojuma sniedzējiem mūsu darbības reģionā. Mēs apkalpojam klientus Rīgā un Rīgas rajonā, Jūrmalā un Mārupē, izbraucam līdz 30km. no Rīgas.

Mūsu tīrīšanas tehnoloģijas un līdzekļi ir ekoloģiski tīrī un 100% nekaitīgi cilvēka veselībai. Garantējam vieglu un patīkamu pieredzi, un labāko rezultātu katrā tīrīšanas reizē.

Citi jautājumi, ko vērts uzdot pirms dīvāna tīrīšanas Kad esat noskaidrojuši visu iepriekš minēto, ir vērts pajautāt arī dažas ar dīvāna tīrīšanu tieši nesaistītas lietas. Piemēram, to, kādā kārtībā veicama apmaksa par paveikto darbu. Ērtības labad ir ieteicami pajautāt, kāda būs paredzamā samaksa, ka arī to, vai iespējams norēķināties, dīvānu tīrīšana veicot maksājumu ar bankas karti. Šķiet, katrs vismaz vienu reizi ir bijis kaitinošajā situācijā, kad jāpatērē vismaz par pusstundu ilgāks laiks, tikai lai norēķinātos ar pakalpojuma sniedzēju, jo līdzi nav pietiekami daudz skaidras naudas. Noskaidrojiet, vai saņemsiet čeku vai rēķinu, īpaši, ja esat uzņēmums. Pajautājiet, kādus papildus pakalpojumus sniedz uzņēmums – piemēram, vai uzkopšanas serviss nodrošina arī dīvāna aizvešanu un atvešanu pirms un pēc tā tīrīšanas.  Lai ietaupītu laiku, izmantojiet uzņēmuma mājaslapā norādīto tālruni vai e-pastu, atkarībā no tā, kā jums ir ērtāk pēc tam salīdzināt atbildes no dažādiem uzņēmumiem. Ļoti bieži uzņēmumi sniedz konsultācijas savos sociālo tīklu profilos, kas atvieglo saraksti un padara to pārskatāmāku gan klientam, gan pašam pakalpojuma sniedzējam.

Pakalpojumu cenas:

Trīsvietīgs dīvāns – 49,00€.
Stūra dīvāns – 14,00€/par sēdvietu.
Atpūtas krēsls – 24,00 €/gab.
Virtuvels krēsls 6,99 €/gab.
Divvietīgs matracis – 59,00€/gab.

Piesakot tīrīšanai komplektu: 20% atlaide!

Media Contact
Company Name: Miksto Mebelu Tirisana / Divanu Tirisana | Anytime Profesionalais Serviss
Contact Person: Media Relations
Email: Send Email
Phone: 20614002
Country: Latvia
Website: www.eko-serviss.lv